lördag 30 juni 2012

Idag borde vi ha haft två-års-kalas

Idag borde vi ha haft två-års-kalas! Livia skulle ha varit två år idag. Istället har vi "firat" hennes dag genom att bara vara tillsammans, vi som är kvar här. Vi var på graven tidigt och satte ett par rosa ballonger och senare i eftermiddag bakade vi tigerkaka som vi hade med oss till kyrkogården och avnjöt i det fina vädret.

Dagen har i vart fall varit bra. Kroppen är så fantastisk på att hjälpa till i kris-situationer, det är idag så svårt att känna och förstå hur vi mådde då för ett till två år sedan, OCH TUR ÄR JU DET! Då trodde jag aldrig att jag skulle kunna känna lycka igen och kunna leva ett normalt liv.

Jag är också glad att lillan i magen valt att inte komma ut idag, jag vill att denna dag alltid ska få vara Livias dag, en dag till eftertanke och för att minnas de fina stunder vi fick och reflektera över allt som vår fina Livia lärt oss om livet.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Grattis Livia!

Nenna sa...

Två år går märkligt fort. Jag tänker på er och Livia titt som tätt. Under de stunder då mycket är upponer här hemma, när min lilla gör framsteg och så vidare. Och jag kan liksom inte sluta känna den där orättvisan.

För det både tackar jag och beklagar. Jag hoppas du förstår hur jag menar för jag menar definitvt inget ont!

Så grattis Livia på din tvåårsdag, var du än är! Och kram till resten av din familj som firat din dag med dig så fint!

Jenny sa...

Grattis till lillasyster! Blev gråtfärdig när jag såg på webbisar. All lycka till er!