lördag 23 april 2011

Några påskfiranden gjorda, några kvar..

Vilken härlig påsk det är! Vi har lyckats trycka ihop lite väl mycket, men samtidigt är alla sakerna sååå mysiga!

Vi började med en väldigt lyckad kväll hos mamma och min mormor, där vi åt gott och mös ordentligt!

Igår var vi sedan hos några kompisar. Det har liksom inte funnnit intresse och ork för att umgås med så mycket kompisar sedan Livia lämnade oss. Men igår var det ungefär som vanligt, vår familj och en annan familj var hos Standbergarna. Mysigt, med massor av god mat och stimmiga, glada barn. Jag hoppas att orken ska komma tillbaka mer och mer och också stanna så att vi kan orka umgås och vara med släkt och vänner mer som förut snart igen!

Ikväll ska vi vidare till min pappa på middag. Där kommer det också vara mycket folk, eftersom jag har så många bonussyskon. Ett par av bonussyskonen med familj kommer så det bli nog fullt ös där också. Hos pappa och Kerstin brukar det ofta vara väldigt god mat, så det hoppas vi på att det blir ikväll också!

Sen imorgon kommer min bästa vän och hennes man på besök och stannar över natten. Ska bli mysigt, hoppas att det blir fint väder så vi kan sitta ute och grilla och dricka massor av gott vin!

3 kommentarer:

nenna sa...

Glad påsk Hannah!!

Maria sa...

Låter som en härlig påsk. :) Hoppas ni haft fint väder idag också och att du fått dricka lite gott vin. Kram!

Unknown sa...

Jo, vi har fortsatt att ha en härligt väder!! Påsken har verkligen varit över förväntan. Men man kan inte vara annat än glad när kroppen mår bra och orken finns! Synd bara att de lediga dagarna gått så fort! Nu strax frukost med familjen, bästa vännen och hennes man på altanen!