fredag 20 maj 2011

Snart blir det fint hos min lilla Livia!

Väntar sååå på Livias sten, den kommer snart! Jag har redan gjort upp i huvudet hur det ska se ut och jag och mamma har köpt några saker som förhoppningsvis ska göra platsen precis så fin som jag önskar! Bland annat har mamma hittat så söta små solcellslampor som föreställer fjärilar och trollsländor, blir superbra eftersom jag är så rädd för att det ska vara mörkt hos lilla Livan!

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Vilken underbar, omtänksam familj Livia och Ella har!!!

Kram

Emma sa...

Det låter som det kommer bli väldigt fint där. Kram

nenna sa...

Det låter som att det kommer bli jättefint! har fler än en gång undrat var hon är, så man kan gå och tända ett ljus åt henne.

Om du vill berätta får du gärna det, men känn absolut inget tvång. Jag vill inte tränga mig på!

Unknown sa...

Nenna, det är klart att jag gärna berättar!! Jag blir bara glad när det står ett ljus tänt, finns några blommor eller ett kort från någon som jag vet eller någon som jag faktiskt inte vet.

Det är väldigt lätt att hitta till Livias plats, hon ligger vid den ingången till skogskapellets kyrkogård som är från Orrängen. När man går in genom grinden finns det direkt en liten slänt på höger sida, där ligger hon. På slänten finnns inte så många gravplatser, tror faktiskt helt ärligt att platsen inte är så populär, den ligger ju precis intill grinden. Men vi valde den för min pappa bor bara två hus bort, så han ser Livias lilla plats från sitt sovrumsfönster.

Just nu är det i vart fall inte många platser på denna jord som är finare, för precis bredvid Livias lilla fina plats blommar just nu en cirka 15 meter lång och ett par meter bred rhododendrobuske med stora lila blommor!